High idle - Yamaha YXZ 1000R Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 08-09-2019, 02:29 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 2
High idle

This happened last weekend while it was raining really hard we crossed a few water holes nothing real deep. Once it got wet it idles at 3500 rpm we were close to our camp sight so I parked it and the next morning all was fine, the engine light was on while it had this issue.i was going to try to get the code the next day but the light is off sbd it runs awesome. Has anyone else had this issue ? Maybe just have to dielectric grease every connection
Snox31 is offline  
post #2 of 2 (permalink) Old 03-26-2020, 11:33 PM
Junior Member
 
Join Date: Mar 2020
Posts: 1
Quote:
Originally Posted by Snox31 View Post
This happened last weekend while it was raining really hard we crossed a few water holes nothing real deep. Once it got wet it idles at 3500 rpm we were close to our camp sight so I parked it and the next morning all was fine, the engine light was on while it had this issue.i was going to try to get the code the next day but the light is off sbd it runs awesome. Has anyone else had this issue ? Maybe just have to dielectric grease every connection
Did you ever figure anything out on this? I have noticed mine will occasionally do the very same thing after I wash it! I wouldn't mind solving the issue if you know what it was!

Sent from my SM-G975U1 using Tapatalk
weilerrussell06 is online now  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome